Anyaszült – madazpodcast.hu
Close
Close
svg

Anyaszült

FIGYELEM! EZEK PILOT ADÁSOK!

 

Ha végighallgattad a műsort, észrevehetted, hogy teljesen olyan, mint egy éles adás, aminek a végén arra kérünk, hogy kövesd, oszd meg, és keresd a lejátszókban.

 

Azon dolgozunk, hogy az ANYASZÜLT hamarosan teljes évad lehessen, de addig csak itt éred el az epizódokat.

 

Ha kérdésed van, akkor dobj nekünk egy emailt!

Az ANYASZÜLT podcastban az anyává válás meztelen valóságát dolgozzuk fel Jakab Juli író-színésznő és a Mamakör Terápiás Műhely közreműködésével.

 

Jakab Juli nemrégiben lett édesanya, a műsorban elhangzó írásaiban saját és mások élményéből táplálkozva dolgozza fel az anyaság egy-egy meghatározó élményét, amit utána a Mamakör pszichológus szakértői, Roszik Linda, Takácsy Márta és Köhler Kata vitatnak meg.

 

Egy igazán őszinte műsor az anyaságról, amiben nem a külvilágnak szóló trendi dolgokkal foglalkozunk, hanem azzal az összetett lelki dologgal, ami életünk egyik legnagyobb fordulópontjáról és megrázkódtatásáról szól.

 

Jakab Juli egyenes és humoros stílusban ír arról, hogy milyen gondolatok cikáznak az ember fejében, miközben egy műanyag spatulára pisil, vagy mi minden fut le egy nő agyában, amikor úgy vallanak neki szerelmet: “el tudom képzelni, hogy te leszel a gyerekeim anyja.”